6 Kasım 2012 Salı

Su an hangi kitabi okuyorsunuz?

   Arkadaslar, dusundum ki birbirimize su anda hangi kitaplari okudugumuzu soylersek ve tavsiye edersek, kitap secerken sıkıntı cekmemis oluruz. Cunku bazen guzel kitap secmek zor olabiliyor. Ya da sevmeyecegimiz bir kitap alindiginda... Hem boylece yeni cikan kitaplari takip edebilir, hem de birbirimizden ayrintili bilgiler alabiliriz.

   Bugun derste cok sıkılmıstım ve canım kitap okumak istiyordu. Ben de kimseye gorunmeden cantamdan UCURTMA AVCISI kitabini cikarip birkac sayfa okudum ve gozumden yaslar akmaya basladi. Neden aktigini bilmiyorum acikcasi. Sizler de hangi kitabi okuyorsaniz yorum olarak birakabilirsiniz, cok merak ediyorum.

Herkese keyifli okumalar..! :)

8 yorum:

  1. ben debbie macomber ' in gül limanı oteli kitabını okuyorum.kğçük mucizeler dükkanının serisi tadında bir kitap.o seriyi sevenler mutlaka bunu da seveceklerdir:)
    ıçurtma avcısını da merak ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Ben de Uçurtma Avcısını okurken epeyce gözyaşı döktüm, harika bir kitap. Şu an Mehmet Rauf'un Eylül'ünü
    Edgar Allen Poe'nun Bütün Şiirlerini
    Amin Maalouf'un Ölümcül Kimlikleri'ni dönüşümlü olarak okuyorum, şiir yavaş ilerliyor, daha yeni yeni alışıyorum şiire, Diğerleri güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, Çok güzel bir düşünce olmuş okuduğumuz kitapları paylaşmak..
    Ben şu an İhsan Oktay Anar'ın Yedinci Gün ü okuyorum.. Çok az kaldı ama 2 gündür kitabı elime alamadım çok kötü hastayım. Ondan önce de Gabriel Garcia Marquez in Kolera Günlerinde Aşk ı okuyordum. Daha bitiremedim Yedinci Güne başlayınca...

    YanıtlaSil
  4. Uçurtma Avcısı bende okunmayı bekleyen kitaplarımla birlikte kütüphanemde sırasını bekliyor:)
    Şimdilerde Melisa Gürpınar'ın Ada Şiirleri'ni, Sergev Tolstoy'un Oğlu Tolstoy'u Anlatıyor kitabını ve Marguerite Duras'ın Cebelitarık Denizcisi'ni okuyorum.
    Melisa Gürpınar'ın okuduğum ikinci kitabı. Salkımsöğütlerin Gölgesi'nde isimli şiirsel bir dille yazdığı kitabını çok beğenerek okumuştum. Şimdi okuduğum şiir kitabı.
    Cebelitarık Denizcisi çok rahat okunan, keyifli bir kitap.
    Oğlu Tolstoy'u Anlatıyor kitabı da baskı hatalarıyla dolu ama keyifli bir kitap.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
  5. uçurtma avcısını ağlaya ağlaya bir güde okumuştum. ,şuan İhsan oktay anar'ın Amat adlı kitabını okuyorum. Yazarın kitaplarını okumayanlar ilk olarak bu kitabı tavsiye etmem. Puslu kıtalat atlası yada suskunlardan başlanabilir. Kitabı yarıladım okuduğum kadarı ile sıkıcı.

    YanıtlaSil
  6. ben abraham vergesenin gözyaşı kapısı kitabını okuyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Benim de şu an elimde olan kitap Uçurtma Avcısı :)

    YanıtlaSil
  8. Ben Krallarin Carpismasi kisim 1' i okuyorum..

    YanıtlaSil