17 Kasım 2012 Cumartesi

Hangi kitaptan başlamalıyım?

   Ted Dekker'ın SİYAH, BEYAZ, KIRMIZI ve YEŞİL kitabını okuyan varsa sırasıyla hangi kitabı okumam gerektiğini yazabilir mi?

  kitapyurdu.com'daki yorumlara bakılırsa seriye Siyah'tan veya Yeşil'den başlamalıymışım. Çoğu kişi Yeşil kitabının çok karışık olduğunu yorum olarak bıraktığı için onu sona koymak istiyorum. Ama Kırmızı kitabını hangi sıraya koyacağımı bilemiyorum. Eğer siz okuduysanız, sırasıyla hangi kitabı okumamı önerirsiniz?
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Herkese keyifli okumalar..

5 yorum:

  1. yeşili ya ilk ya en son okuyacaksın canım, sana kalmış. başlangıçta oluyor bitişte. daha sonraki sıralama ise her kitabın arka kısmında yazıyor. bende aldım daha başlayamadım ama merak edip olayı çözdüm okumaya başlayınca bu sıraya göre gideceğim..

    YanıtlaSil
  2. Ted dekker sevdiğim bir yazar.Ancak bu seriyi gözüm almadığı için okumadım:)Sanki okuyanlar Yeşilden başlıyordu:)

    YanıtlaSil
  3. yeşil,siyah,kırmızı,beyaz canım
    ben seri kitapları okurken önce hepsini alıyorum sonrasında bulamazsam parçaları diye. bunlarıda öyle aldım. sana yorum yazdım sonra aklıma geldi belki parça parça alacak ozaman arkasını göremez diye:) kusura bakma canım.

    YanıtlaSil
  4. Selamlar, bloguna bayıldım! Ben de fantastik edebiyat ve tarihi romans hayranı biriyimdir ve sırf bu meraklarım için blog açtım. Müsait bir zamanda bana da beklerim :) Sevgilerimle...

    http://dikkatspoilericerir.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. siyahla başlamanı tavsiye ederim ama ben de sadece siyahı okudum , diğerleri beklemde ama güzel kesinlikle beklettiğime üzülmüştüm:))

    YanıtlaSil